AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini yılan soktuğunu görmek

Kahve falında elini yılan soktuğunu görmek

Kahve falında elini yılan soktuğunu görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında elini yılan soktuğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında yılan elini ısırmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde yılan görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eli yılan sokmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında elinde yılan tutmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini yılan ısırdığını görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı elinde tuttuğunu görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın elinde yılan görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hatalarını fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinde yılan görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir