AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı çuvala koymak

Kahve falında yılanı çuvala koymak

Kahve falında yılanı çuvala koymak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı çuvala koymak gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında yılanı çuvala koymak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuvala buğday koymak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, daima önüne bakacağına inanılır.

Kahve falında birini çuvala koymak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında buğdayı çuvala koymak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çuvala odun koymak uzun yıllar yaşayacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı torbaya koymak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına inanılır.

Kahve falında yılanı kavanoza koymak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı kafese koymak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir