AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çuvala koymak

Kahve falında birini çuvala koymak

Kahve falında birini çuvala koymak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında birini çuvala koymak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Kahve falında birini çuvala koymak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı çuvala koymak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvala odun koymak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğdayı çuvala koymak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında çuvala buğday koymak büyük adımlar atılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucağına başını koymak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, aşının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında cebine çikolata koymak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mezara insan koymak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir