AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvala odun koymak

Kahve falında çuvala odun koymak

Kahve falında çuvala odun koymak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sevdiklerini de koruyacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rızkın artacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvala odun koymak gördüyseniz:

  • Daima olayları yatıştırın.

Kahve falında çuvala odun koymak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arabaya odun koymak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında sobaya odun koymak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğdayı çuvala koymak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında çuvala buğday koymak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı çuvala koymak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında birini çuvala koymak büyük bir borcun altına gireceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet eder.

Kahve falında çuvalda odun görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir