AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı boynundan tutmak

Kahve falında yılanı boynundan tutmak

Kahve falında yılanı boynundan tutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı boynundan tutmak gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yılanı boynundan tutmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Kahve falında boynuna dolanmış yılan görmek dünya malına kavuşulacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı boynunda görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında orta boylu yılan görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir