AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı boynunda görmek

Kahve falında yılanı boynunda görmek

Kahve falında yılanı boynunda görmek sorunlarının artacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı boynunda gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, müjdeli bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında boynunda yılan görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı boynundan tutmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında yılanın boynuna dolanmasını görmek yüksek mertebeye geleceğine, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında orta boylu yılan görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sevilen birinin geleceğine inanılır.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok doğru bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı boynunda görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir