AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna dolanmış yılan görmek

Kahve falında boynuna dolanmış yılan görmek

Kahve falında boynuna dolanmış yılan görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, elindekileri de yitireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna dolanmış yılan gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yılanın boynuna dolanmasını görmek çoluk çocuğa karışacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna dolanmış yılan görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalettir.

Kahve falında yılan doyurmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, hem dua alacağına tabir olunur.

Kahve falında dolanmış yılan görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında koluna dolanmış yılan görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birbirine dolanmış yılan görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa dolanan yılan görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı boynunda görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir