AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi boğmak

Kahve falında kedi boğmak

Kahve falında kedi boğmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi boğmak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kara kedi boğmak kötü günlerin biteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi boğduğunu görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi boğmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kediyi suda boğmak işlerin büyüyeceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi boğmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında yılan boğduğunu görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında köpeği boğmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını boğmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir