AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı boğazından tutmak

Kahve falında yılanı boğazından tutmak

Kahve falında yılanı boğazından tutmak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, rızkının sonsuz olacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı boğazından tutmak gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Kahve falında yılanı boğazından tutmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına inanılır.

Kahve falında yılanın boğazına sarıldığını görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını tutmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tutmak saygınlık elde edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında suda yılan tutmak haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir