AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kafasını tutmak

Kahve falında yılanın kafasını tutmak

Kahve falında yılanın kafasını tutmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çevresinin genişleyeceğine, geleceğin güzel olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında yılan kafasını tutmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan kafası tutmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kafa tutmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafa tutmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir