AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan sokmak

Kahve falında yılan sokmak

Kahve falında yılan sokmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kafasını toparlayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan sokmak gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Kahve falında yılan sokmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli yılan sokmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı ağzına sokmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini tuvalete sokmak çok güzel günler geçireceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, başarısız ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında birine bıçak sokmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasını suya sokmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağa bir şey sokmak işlerinin tutacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir