AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın zehirini aktığını görmek

Kahve falında yılanın zehirini aktığını görmek

Kahve falında yılanın zehirini aktığını görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işarettir.

Kahve falında yılanın zehirini aktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın veya sevgi içerikli ilişkilerinizin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında yılanın zehirini aktığını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan zehiri görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan zehiri içmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılandan zehirlenmek yetkili bir göreve atanacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılandan kaçmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında zehirli yılanlar görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir