AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslandan saklanmak

Kahve falında aslandan saklanmak

Kahve falında aslandan saklanmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslandan saklanmak gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Kahve falında aslandan saklanmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanda saklanmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük bir işe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birinden kaçarak saklanmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocadan saklanmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkmak ve saklanmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurdan saklanmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Kahve falında askerden saklanmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir