AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılandan korkmadığını görmek

Kahve falında yılandan korkmadığını görmek

Kahve falında yılandan korkmadığını görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, sermayesini kaybedeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmadığını gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılandan korkmadığını görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp korkmamak evi yoksa ev alacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yılandan korktuğunu görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmamak zenginliğinin tükenmeyeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek söylediklerinin çıkacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine inanılır.

Kahve falında kor kömür görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin korktuğunu görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında korkarak kaçtığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir