AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkarak kaçtığını görmek

Kahve falında korkarak kaçtığını görmek

Kahve falında korkarak kaçtığını görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine yorulur.

Kahve falında korkarak kaçtığını gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Kahve falında korkarak kaçtığını görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yanan kor görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kor görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında köpekten korkmamak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyden korktuğunu görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor halinde kömür görmek hayırlı günlerin geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde korkarak yüzmek ortamın bir hayli gerileceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir