AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılandan korkmamak

Kahve falında yılandan korkmamak

Kahve falında yılandan korkmamak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işarettir.

Kahve falında yılandan korkmamak gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yılandan korkmamak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yılandan korktuğunu görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalet eder.

Kahve falında yılan görüp korkmamak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmadığını görmek ağız tadına kavuşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında fareden korktuğunu görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında korkarak kaçtığını görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kor halinde ateş görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında korkarak merdiven çıkmak kötü yola sapmayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir