AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılandan korktuğunu görmek

Kahve falında yılandan korktuğunu görmek

Kahve falında yılandan korktuğunu görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılandan korktuğunu gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yılandan korktuğunu görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmadığını görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmamak sağlık sorunlarının sona ereceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında yılan görüp korkmamak gamsız bir hayat süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden korkarak inmek evleneceğinize, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında attan korktuğunu görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında inekten korktuğunu görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kor alev görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir