AnaSayfa / Genel / Kahve falında yem vermek

Kahve falında yem vermek

Kahve falında yem vermek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yem vermek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında yemek yememek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında aslana yem olmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet eder.

Kahve falında hindiye yem vermek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşeğe yem vermek geçim derdinin olmayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş et yememek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalettir.

Kahve falında tatlı yememek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeme yemek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yemlik toplamak çok kötü hissedileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir