AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçiye yem vermek

Kahve falında keçiye yem vermek

Kahve falında keçiye yem vermek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, kendisi paralayacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına tabir olunur.

Kahve falında keçiye yem vermek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Kahve falında keçiye yem vermek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işarettir.

Kahve falında ata yem vermek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş et yememek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında güvercinlere yem atmak sahip olduklarının eksileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvanlara yem vermek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karıncaya yem vermek sırtındaki yükten kurtulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında koyuna yem vermek maddi açıdan ferahlayacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kuşlara yem atmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir