AnaSayfa / Genel / Kahve falında haram yememek

Kahve falında haram yememek

Kahve falında haram yememek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, parasının her geçen gün artacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, önünü göremez olacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haram yememek gördüyseniz:

  • Zihniniz sürekli olarak bir şeyden etkilenecek.

Kahve falında haram yememek karalar bağlayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında mescidi haramda namaz kılmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Kahve falında haram meyve yemek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında harama bakmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında haramdan kaçınmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında haram etmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işarettir.

Kahve falında haramdan sakınmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, maddi kayıpların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında haram mal yemek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir