AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yememek

Kahve falında tavuk yememek

Kahve falında tavuk yememek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tavuk yememek gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Kahve falında tavuklara yem vermek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında tavuğa yem vermek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk yememek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına yorulur.

Kahve falında tavuk yemi görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yem yiyen tavuk görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, stresini atacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuklar yem vermek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, çok hayırlı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk yem vermek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yemen görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir