AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan zehrini emmek

Kahve falında yılan zehrini emmek

Kahve falında yılan zehrini emmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, düşman malından yemeye, parasının ve canın güvende olacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan zehrini emmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen yakınlarınızı ikna için daha yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında yılan zehiri emmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan zehrini emmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına delalettir.

Kahve falında kulak emmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının göğsünü emmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi emmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi emdiğini görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında anne memesi emmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dil emmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir