AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi emdiğini görmek

Kahve falında anneyi emdiğini görmek

Kahve falında anneyi emdiğini görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, insanlar tarafından tanınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi emdiğini gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Kahve falında annesinden süt emmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında anneden süt emmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin memesini emmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin memesini emmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi emmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine işarettir.

Kahve falında anne memesi emmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini emdiğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi emdiğini görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, maddi sorumluluklarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir