AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak emmek

Kahve falında kulak emmek

Kahve falında kulak emmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak emmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırılıklara kaçmanız ya da karşıt görüşlü kişilerle karşılaşmanız imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında kulak emmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak memesi emmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında kulak memesini emmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin memesini emmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin memesini emmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendi kendini emmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt emmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına yorulur.

Kahve falında şeker emmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir