AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yakmak

Kahve falında yılan yakmak

Kahve falında yılan yakmak derin bir nefes alacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan yakmak gördüyseniz:

  • Aslında olan pek çok şeyin geçerli bir nedeni var.

Kahve falında yılan yakmak başarılarının devamlı olacağına, günden güne sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında siyah yılan yakmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı yakmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanları yakmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına kına yakmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında ele kına yakmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuzine yakmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir