AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı yakmak

Kahve falında yılanı yakmak

Kahve falında yılanı yakmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulur.

Kahve falında yılanı yakmak gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Kahve falında yılanı yakmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında yılanları yakmak günlerinin güzelleşeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Kahve falında siyah yılan yakmak ister istemez çok üzüleceğine, feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında yılan yakmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kıl yakmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına inanılır.

Kahve falında kabeyi yakmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, sorunlarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinleri yakmak iftiraya uğrayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dini kitap yakmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir