AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzine yakmak

Kahve falında kuzine yakmak

Kahve falında kuzine yakmak iş hayatında başarılı olmaya, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzine yakmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Kahve falında kuzine yakmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzineli soba görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kuzine sobası görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzine görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan kuzine görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine rivayet eder.

Kahve falında sobada bir şey yakmak yaşadığı olayların kötü gideceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında cami yakmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kına yakmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir