AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılan yakmak

Kahve falında siyah yılan yakmak

Kahve falında siyah yılan yakmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalettir.

Kahve falında siyah yılan yakmak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında siyah yılan yakmak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kına yakmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalettir.

Kahve falında saça siyah kına yakmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanları yakmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalettir.

Kahve falında yılan yakmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı yakmak mutlu günlerin yakında olduğuna, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah büyük yılan görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalettir.

Kahve falında siyah yılanla konuşmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir