AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yağı sürmek

Kahve falında yılan yağı sürmek

Kahve falında yılan yağı sürmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşamına bakacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yılan yağı sürmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim kurarken, aslında iyi niyetli olmanıza rağmen, tuhaf yollardan ilerleyebilir veya hoşlarına gitmesi zor kelimelerle diyalog kurma çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında yılan yağı sürmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül yağı sürmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş yağı sürmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında saça badem yağı sürmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı yağı sürmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında badem yağı sürmek çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında yoğun kar yağışı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında yağı dökmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir