AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem yağı sürmek

Kahve falında badem yağı sürmek

Kahve falında badem yağı sürmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında badem yağı sürmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Kahve falında badem yağı sürmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında saça badem yağı sürmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badem yağı görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş yağı sürmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında yılan yağı sürmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül yağı sürmek işlerin aksamayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı yağı sürmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruk yağı yemek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir