AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça badem yağı sürmek

Kahve falında saça badem yağı sürmek

Kahve falında saça badem yağı sürmek onu yalnız bırakmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kafasının rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında saça badem yağı sürmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Kahve falında saça badem yağı sürmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, şansın ve bahtının da açılacağına inanılır.

Kahve falında badem yağı sürmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badem yağı görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, inancının zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı yağı sürmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül yağı sürmek itibarın ve makamın yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine inanılır.

Kahve falında güneş yağı sürmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yılan yağı sürmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıvı yağın döküldüğünü görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir