AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağı dökmek

Kahve falında yağı dökmek

Kahve falında yağı dökmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağı dökmek gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında yağı dökmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında sana yağı yemek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan yağı görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında et yağı görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında motor yağı görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar yağıyor görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gres yağı görmek işlerin sürekli artacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir