AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı yağı sürmek

Kahve falında hacı yağı sürmek

Kahve falında hacı yağı sürmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında hacı yağı sürmek gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında hacı yağı sürmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Kahve falında hacı yağı görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında badem yağı sürmek onlarla dayanışma içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında güneş yağı sürmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında saça badem yağı sürmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına inanılır.

Kahve falında gül yağı sürmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan yağı sürmek para yatıracağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı misi sürmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir