AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş yağı sürmek

Kahve falında güneş yağı sürmek

Kahve falında güneş yağı sürmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, saygısını toplayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş yağı sürmek gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında güneş yağı sürmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş yağı görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında badem yağı sürmek patron koltuğuna geçeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet eder.

Kahve falında gül yağı sürmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına alamet eder.

Kahve falında hacı yağı sürmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında saça badem yağı sürmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet eder.

Kahve falında yılan yağı sürmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iyi anlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etin yağını görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir