AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve silah görmek

Kahve falında yılan ve silah görmek

Kahve falında yılan ve silah görmek sorunların ve engellerin biteceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine inanılır.

Kahve falında yılan ve silah gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında yılan ve silah görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında silah yılan görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla yılan öldürmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılana silah sıkmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kendini her konuda geliştireceğine işarettir.

Kahve falında yılanı silahla öldürmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işarettir.

Kahve falında silah görüp ateş etmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında havaya silah atmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir