AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalçada çıban görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kalçasını görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında kalça sıkmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalçasını görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir