AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah yılan görmek

Kahve falında silah yılan görmek

Kahve falında silah yılan görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, ticarette zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında silah yılan gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Kahve falında yılanı silahla öldürmek adının ülke dışında yayılacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Kahve falında yılan ve silah görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılana silah sıkmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında silah yılan görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla yılan öldürmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında silahla cam kırmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerini yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silaha görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kazançlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olmak ve silah görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir