AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete ayağını sokmak

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler sunan kişiler olabilir.

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında elini tuvalete sokmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete elini sokmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete el sokmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı suya sokmak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında denize ayak sokmak eşe dosta yardım edileceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir