AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişinin sesini duymak

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin sesini duymak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölen bir kişinin sesini duymak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin sesini duymak aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin sesini duymak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak sıkıntılı bir döneme gireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden ses duymak aile bireyleri ile tartışacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir