AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebrailin sesini duymak

Kahve falında cebrailin sesini duymak

Kahve falında cebrailin sesini duymak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, çok üzüleceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebrailin sesini duymak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Kahve falında cebrailin sesini duymak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında cebrail as sesini duymak hanenizde bolluk olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında cebrail ismini duymak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında düdük sesi duymak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yangın sesi duymak mutlu ve huzurlu biri olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ney sesi duymak hem de para kaybettireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir