AnaSayfa / Genel / Kahve falında alarm sesi duymak

Kahve falında alarm sesi duymak

Kahve falında alarm sesi duymak bol kazanç elde edeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, yüzünde güller açacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alarm sesi duymak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Kahve falında alarm sesi duymak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Kahve falında yangın alarmı duymak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında alarm görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak şeref ve rütbeye, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet eder.

Kahve falında cehennemden ses duymak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölülerin sesini duymak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret eder.

Kahve falında flüt sesi duymak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cin sesi duymak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir