AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kesmek öldürmek

Kahve falında yılan kesmek öldürmek

Kahve falında yılan kesmek öldürmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, istediği arabaya bineceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yılan kesmek öldürmek gördüyseniz:

  • Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

Kahve falında yılan kesmek öldürmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ortadan ikiye kesmek neşenin yerine geleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında yılan kafası kesmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yılan kesmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan başı kesmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yılanın dilini kesmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işaret eder.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, işinde itibar edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir