AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılan kesmek

Kahve falında siyah yılan kesmek

Kahve falında siyah yılan kesmek hane içine ay doğacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan kesmek gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Kahve falında siyah yılan kesmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boğa kesmek sevap işleyeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tosun kesmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, gelirinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah horoz kesmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında siyah saç kesmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kumaş kesmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah tavuk kesmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında siyah dana kesmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir