AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafası yemek

Kahve falında yılan kafası yemek

Kahve falında yılan kafası yemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan kafası yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yanlış yönlendirebilir.

Kahve falında yılan kafası yemek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında kafası olmayan yılan görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Kahve falında yılan kafasını görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan kafasını ezmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yılan kafasını kesmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kafasını tutmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok kafalı yılan görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir