AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafasını görmek

Kahve falında yılan kafasını görmek

Kahve falında yılan kafasını görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının azalacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında yılan kafasını tutmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kafasını kaldırmış yılan görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafası büyük yılan görmek tüm keyfinin kaçacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kafası insan vücudu yılan görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafalı köpek görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yılanın kafasını kopartmak aradaki buzları eriteceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir