AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kafalı yılan görmek

Kahve falında çok kafalı yılan görmek

Kahve falında çok kafalı yılan görmek bazen umutlarını yitireceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, sıkıntıların aşılacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında çok kafalı yılan gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Kahve falında yılan kafasını tutmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, mevkilerinin yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek bazı sırların açığa çıkacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında çift kafalı yılan görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kafalı yılan görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın kafasını kopartmak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında yılan kafasını koparmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulur.

Kahve falında üç kafalı yılan görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir