AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafasını tutmak

Kahve falında yılan kafasını tutmak

Kahve falında yılan kafasını tutmak bahtının da çok parlak olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine yorulur.

Kahve falında yılan kafasını tutmak gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, istenmeyen bir yolculuğa yorulur.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak bereketin artacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası tutmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kısmetlerin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını tutmak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kafa tutmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birine kafa tutmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir