AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkalda alışveriş yapmak

Kahve falında bakkalda alışveriş yapmak

Kahve falında bakkalda alışveriş yapmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakkalda alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Kahve falında biriyle alışveriş yapmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz alışverişi yapmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, spor yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çok alışveriş yapmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kredi kartıyla alışveriş yapmak çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işarettir.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, her zaman şükür içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında market alışverişi yapmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak şansının ve bahtının döneceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir