AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok alışveriş yapmak

Kahve falında çok alışveriş yapmak

Kahve falında çok alışveriş yapmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, endişeli durumların son bulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, başarısının çoğalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında söz alışverişi yapmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebek alışverişi yapmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, resmi bir göreve getirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle alışveriş yapmak yanlış işler yapacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında kıyafet alışveriş yapmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle alışveriş yapmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak rahatlığa ereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulur.

Kahve falında mutfak alışverişi yapmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir