AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle alışveriş yapmak

Kahve falında biriyle alışveriş yapmak

Kahve falında biriyle alışveriş yapmak dikkat çekeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu bir gelişme kaydedeceksiniz.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bebek için alışveriş yapmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek alışverişi yapmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında annemle alışveriş yapmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında hac alışverişi yapmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir